Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkvalitnění služeb

29. 2. 2024

Vážení zákazníci ,

v rámci zkvalitňování našich služeb, jsme pořídili automatickou sezouvačku osobních pneumatik. Tento stroj si hravě poradí se všemi, velkými pneumatikami až do rozměru 30". Stejně lehce zvládá i tzv. pneumatiky RUN FLET a veškeré nízkoprofilové pneumatiky. Odpadá zde použití montážní paky, stroj si pneumatiku zouvá a nazouvá takřka sám, obsluha používá pouze tlačítka a páčky. Nehrozí tak poškrábání, či jiné poškození disku nebo pláště vinou obsluhy, popřípadě nástrojů, které obsluha používá. 

 V kombinaci s nově pořízenou myčkou, Vám tak dokážeme nabídnout naprosto profesionální přezutí!

Jako jedni z mála v okolí Vám nabízíme mytí kol v plně automatické myčce na osobní kola. Jedná se o myčku WULKAN 300H s třísetlitrovým uzavřeným okruhem vody ohřívané na 50° doplněnou o 20 Kg plastového granulátu. To vše v kombinaci se speciální přísadou na uvolnění brzdného prachu Vám ze zašlých ALU disků udělá téměř nové.

Nejedná se však pouze o estetické hledisko, ale takto umytá kola jsou i kvalitněji vyvážená, což ocení především čepy, klouby a ložiska Vašeho plechového miláčka. 

V neposlední řadě jsme obměnili i sezouvačku na nákladní pneumatiky. Stroj je takřka totožný s tím původním, tudíž zvládneme vše jako dřív. 

Snažíme se o neustálé zkvalitňování služeb pro své zákazníky a tato myčka nám pomáhá být kvalitním a odborným pneuservisem.

 

Náhledy fotografií ze složky NOVÉ STROJE