Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naše firma se zabývá především prodejem a montáží ZEMĚDĚLSKÝCH, NÁKLADNÍCH A OSOBNÍCH PLÁŠŤŮ, dále prodejem olejů, maziv a technických kapalin jako jsou nemrznoucí směsi, brzdové kapaliny, destilovaná voda atd. 

S tímto vším jde ruku v ruce i to nejpodstatnější a to je PNEUSERVIS jako takový. To znamená opravy duší a plášťů od osobních počínaje, přes malou i velkou zemědělskou techniku až po nákladní pneumatiky.

Vlastníme i  THERMOPRESS díky němuž jsme schopni opravit i poškození větších rozměrů a to nejen na běhounu, ale i na problematických částech, jakými jsou bočnice a ramena pneumatik, ale vše v rámci předepsaných norem a s ohledem na bezpečnost a spokojenost zákazníka.

Pro zákazníky, kteří doma bojují s nedostatkem místa nabízíme i sezónní uložení pneumatik u nás. Odpadá tím jakákoli manipulace a rovnání pneumatik do kufru Vašeho miláčka a ukládání do sklepa. Pneumatiky jsou zde uloženy vždy na půl roku a tak, jak být skladovány mají.

Dalším výrazným aspektem při rozhodování proč zvolit právě náš pneuservis je AUTOMATICKÁ MYČKA KOL. Snažíme se odvádět poctivou práci a právě tato myčka je nám v tom platným pomocníkem. Žádné drhnutí kartáčem, či škrabání šroubovákem a odstraňovaní bláta z disku. Pokud se chcete přesvědčit jak budou například vypadat vaše litá kola před a po umytí, neváhejte nás navštívit. ( více v sekci AKTUALITY - zkvalitnění služeb ).

Zákazník je u nás na prvním místě a proto uvítáme jakékoli Vaše náměty a připomínky, které nám pomohou splnit vaše přání a požadavky tak, abyste od nás odjížděli maximálně spokojení a s chutí se k nám zase vraceli. Své případné návrhy posílejte na adresu : pneudrtikol@seznam.cz